't Malse Arckeldurp

Ammerzoden, het carnavalshart
van de Bommelerwaard


Prins Gijs XVI & Adjedant Rogier

 
Home
Organisatie
Optochten
Vrienden
Agenda
Facebook
Mail
Twitter

Wij kunnen u aankondigen dat Vriendenfeest 2017 gehouden wordt op zaterdag 25 maart in café de Straat aan de Kerkstraat in Ammerzoden. Dit is halfvasten. Deze keuze is gemaakt door het drukke voorprogramma tijdens ons jubileum en de carnaval.

Aanvang: 20.33 uur 
Thema/ Dresscode: Volgt


Onze vriendenclub heeft een ander reglement gekregen en het wordt mogelijk om vanaf 11,00 vriend van 't Malse Arckeldurp worden.

Vriend worden van 

" 't Malse Arckeldurp" 

Vanaf 11-12-2015 kun je voor slechts €11,- vriend worden en steunt daarmee de carnaval in Ammerzoden. Om de vrienden te bedanken en om de vrienden te verenigen organiseren we een vriendenfeest. Dit vriendenfeest zal georganiseerd worden in een van de horeca gelegenheden in het Malse Arckeldurp, dit seizoen zal dat zijn in café de Straat. Vrienden mogen komen genieten van entertainment, volop drank en lekkere hapjes voor slechts €22,- 

Je kunt 11-12-2015 vriend worden (€11,-) tijdens het vriendenfeest en meteen genieten van het vriendenfeest (+ €22,- = €33,-)

Vrienden krijgen overigens een mooi uniek vrienden speldje, hiermee valt het meteen op dat je de carnaval in het Malse Arckeldurp een warm hart toedraagt. 

Vrienden moet je koesteren!

Ben je al vriend en in het bezit van een vriendenketting dan krijg je het jaartal aan je vriendenketting. Deze worden ook verstrekt tijdens het vriendenfeest. vriend@arckeldurp.nl